2013. jún 30.

AT-G60 Légbevezető szűrős változata!

írta: Kémény Ajtó
AT-G60 Légbevezető szűrős változata!

Szűrős változatok:

AT-G60-Sz:
Szűrős légbevezető. Mint AT-G60, csak a szűrőt be kell ragasztani a szürke hangcsillapító betétre. A csomagolás során a jobb formatartás végett a szűrőbetétből nem távolítjuk el a kistancolt közepét, ezt a beragasztás után kell megtenni. Szűrőelhelyezés folyamata: 1. a szűrő körgyűrűről eltávolítjuk az öntapadós részt takaró fóliát. 2. középpontosan felragasztjuk a hangcsillapító betétre. 3. eltávolítjuk a szűrő közepét, melyen rajtahagytuk a fóliát.

Szűrő behelyezése:
Az AT-G60-Sz/Sz-TE beépítéséhez a csomag teljes tartalmát fel kell használni. A szűrőbetét közepét ki kell venni felhasználás előtt, az csak a szűrőt védi a deformációtól, az nem terméktartozék. A szűrőt ezután a fedlap hangcsillapító lemezéhez kell ragasztani az azon lévő öntapadó felülettel. A felragasztást körkörösen végezze a fehér gyűrű mentén. Ezek után a fedlapot felpattinthatja rögzítő lapra.



 

 

Befoglaló méretek:



 

Robbantott ábra:
rögzítő lap a kitörendő kereszttel+szűrő+fedlap: rögzítőlap kereszt nélkül+szűrő+fedlap a szűrő helyével:

 


AT-G60-Sz-TE:
Szűrős termoelem előkészítéses légbevezető. Mint AT-G60, csak a szűrőt be kell ragasztani a szürke hangcsillapító betétre. A csomagolás során a jobb formatartás végett a szűrőbetétből nem távolítjuk el a kistancolt közepét, ezt a beragasztás után kell megtenni. Szűrőelhelyezés folyamata: 1. a szűrő körgyűrűről eltávolítjuk az öntapadós részt takaró fóliát. 2. középpontosan felragasztjuk a hangcsillapító betétre. 3. eltávolítjuk a szűrő közepét, melyen rajtahagytuk a fóliát. Az AT-G60-Sz-TE jelleggörbéje megegyezik az AT-G60-Sz jelű légbevezetőével.

Befoglaló méretek:

 

 

 

Robbantott ábra:
rögzítő lap + szűrő + fedlap: rögzítőlap + szűrő + fedlap a szűrő rögzítés helyével:

 

 

 

(Forrás:AIR-TONIC KFT)

webáruházunkban: www.kemenyajto.com

KÉRJEN árajánlatot:Szabó János 06-70-406-2945

e-mailben: kemenyajtoweb@gmail.com

A felsorolásnak azonban itt még nincs vége, a légbevezetők teljes listáját méret alapján IDE KATTINTVA találhatja meg! Folyamatosan frissülő WEBÁRUHÁZUNKBAN pedig további termékek közül válogathat!

Szólj hozzá

bevezetés air gomba eladó forgalmazás penész szigetelés beépítés párásodás bemarás penészedés légbevezető légbevezető beépítés légbevezetők Légbevezető légbevezetés lébevezető beépítés Légbevezető beépítés légbevezető ára légbevezető ár Atg-35 Atg-60 légbeeresztő levegőutánpótlás gmbsz szabvány légbevezető ablakba légbevezető akció légbevezető ajtóba Légbevezető ablakba légbevezető beszerelés légbevezető beépítése házilag légbevezető ablakba ár légbevezető bemarás légbevezető beépłtés légbevezető befúrás Légbevezető ablakba ára légbevezető beszerelés ablakba légbevezető beépítés ablakba légbevezető beszerelése